Lid worden

Lid worden van De Soepele Pols
Pétanque ….. iets voor u?!
Wij zijn Pétanquevereniging De Soepele Pols (DSP) uit Netersel. De vereniging bestaat uit leden die graag pétanque (jeu de boules) spelen. We spelen in een recreatieve sfeer en/of in wedstrijdverband in verschillende toernooien in zowel Nederland als België.
Wij verwelkomen graag nieuwe enthousiaste (aspirant) boulers om onze gezellige vereniging te versterken.
De leeftijd maakt niet uit, want jong of oud: iedereen is van harte welkom!
Zin om te boulen?
Heb je belangstelling om Pétanque te spelen in een ontspannen sfeer in clubverband, dan ben je van harte welkom in ons boulodrôme in Netersel om het spel eens geheel vrijblijvend uit te proberen. De kennismaking (met een maximale termijn van 3 maanden!) is geheel KOSTELOOS en verplicht tot niets!
Wij ontvangen je graag op één van onze clubavonden!
In de wintermaanden organiseren wij een zondagmix, waaraan iedereen mee mag doen, zonder lid van een vereniging te moeten zijn, dit is een mooie gelegenheid om eens te komen kijken en/of meespelen.
Waar vind je ons?
Ons clubhuis (boulodrome) ligt op het Sportpark De Groesbocht, Polderdijk 10a, 5534 AB, in Netersel. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Onze vaste clubavond is dinsdag van 19.30 uur tot plm. 23.00 uur. Gedurende het zomer- en winterseizoen wisselt de tweede clubavond van donderdag of vrijdag van 19.30 uur tot plm. 23.00 uur, kijk daarvoor op de home pagina. Buiten onze vaste clubavonden worden er ook overdag en in de weekends verschillende toernooien en competities georganiseerd.
Deelnemen aan toernooien is geen verplichting, je bepaalt zélf of je mee wilt doen.
Meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze bestuursleden.
Tijdens openingstijden is het telefoonnummer van ons boulodrome: (31) (0)648176382
of stuur een E-mail naar:  info@dspnetersel.nl.